Talli Ratsastustunnit Täysihoito Hevoslukio Muut palvelut Hinnasto Ajatuksiamme
Talli

Vuonna 2018 Mällykäisen lähelle rakennettiin tunnelmallinen saunamökki,
että vihdoin pääsee saunasta uimaan. Rannassa on mahdollisuus myös suppailuun.

Tallimme on rakennettu jo 1870-luvulla, jolloin kookas kivirakennus toimi Kuhmoisten seurakunnan navettana. Peruskorjauksessa 1990-luvun lopussa talliin rakennettiin 21 karsinaa. Talliin tehtiin uusi peruskorjaus ja laajennus syksyllä 2012, jonka jälkeen karsinoita on 26. Tallissa on kaksi satulahuonetta, pesupaikka ja säilytystilaa yläkertaan. Yläkerrasta löytyy myös tallitupa ja vessa.

Tallimme hyviä puolia on muun muassa laadukas sisäilma.

Tallin ympäristö on vanhaa hakamaata. Tallin alapuolella sijaitsee pieni järvi, Mällykäinen. Mällykäisessä käymme uittamassa hevosia, ja sinne voi pulahtaa myös itse hikisen tunnin päätteeksi.

Aidattu ja valaistu ratsastuskenttä on kooltaan n. 28 x 48 metriä.

Vuonna 2005 valmistui maneesi, jonka ratsastusalue on 24 x 50 metriä. Pohja on hienoa hiekkaa ja Geopat-kuitua. Toisella pitkällä sivulla on kätevä, katosta laskettava irtohypityskuja. Lisäksi katon alta löytyy katsomo, tuomarikoppi, kahvihuone ja vessa.

Maneesin viereltä lähtee Kuhmoisten Kopseen metsälenkki, vain hevosille varattu metsätie, jossa pienempienkin on turvallista harjoitella maastoratsastusta. Mäkiä ja maisemiakin riittää!