Henkilökunta


Kuvaaja:
Suvi Nieminen - suvin.net
Meija Lahtinen (1975)
on tallin ratsastuksen opettaja. Hevosalaa hän on opiskellut lukion jälkeen hevosenhoitajalinjalla ja remonttiratsastajalinjalla Ypäjän Hevosopistossa. Keväällä 2002 hän valmistui ratsastuksenohjaajaksi ja syksyllä 2006 ratsastuksenopettajaksi Ypäjältä. Hänellä on myös kasvatustieteistä ammatillisen opettajan pätevyys.

Keväällä 2007 Meija valmistui I-tason ratsastusvalmentajaksi ja eväällä 2012 II-tason valmentajaksi. Tällä haavaa työn alla on Master-koulutus Hevosopistolla.
 
Meija on kilpaillut suomenhevosilla ja puoliverisillä koulua, rataesteitä ja kenttää. 
 
Meija on kiinnostunut hevosten ja ponien lisäksi myyristä ja liito-oravista, ja hän valmistuikin maisteriksi biologiasta keväällä 2008, reilusti alle kahdenkymmenen yliopisto-opiskeluvuoden jälkeen. 

Meija työskentelee koulutuskeskus Salpauksessa Lahdessa ratsastuksen ja hevosaineiden opettajana.


Miia Lahtinen (1974)
on toinen tallin toiminnasta vastaava henkilö. Miia on valmistunut filosofian maisteriksi pääaineenaan suomen kieli, ja hän opiskelee parhaillaan ratsastuksenopettajaksi Ypäjän Hevosopistolla. Aiempaa koulutusta on hevosenhoitajan ja silloisen ratsuvalmentajan tutkintojen verran.

Miia työskentelee päätyönään freelancerina Hevosurheilu-lehdelle.


 

Tuija Lahtinen
on Miian ja Meijan äiti. Keittiö on Tuijan valtakuntaa, ja siellä valmistuvat herkut niin leiriläisille ja muille nälkäisille. Lisäksi Tuija rakastaa ulkona puuhailua, ja varsinkin perinnemaiseman vaaliminen on hänelle tärkeää.

 

Esa Lahtinen
on Miian ja Meijan isä. Hänen ydinosaamistaan tallilla on maanviljely ja ylipäätään traktoreilla ajelu ja rakennustoimi. Esa ei ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen maataloustukikäytäntöön.


Elina, Hilla ja Varpu Lundahl
ovat Miian pienet ja ihastuttavat tyttäret, jotka ovat syntyneet vuosina 2004, 2006 ja 2009. Kaikki ovat tässä vaiheessa innostuneita poniharrastajia.


Kuvaaja:
Matti Keskinen
Turri
on lagotto romagnolo -merkkinen koira, jota kutsutaan Turriksi tai Tusse Patukaksi.
Se on leikkisä ja pehmeä ja luonteeltaan melko lällärimäinen. Sen pitää haukkua ainakin ihmisryhmiä, huppupäitä ja raamikkaita miehiä.


Kuvaaja:
Meija Lahtinen
Pörri
on kissa, joka muutti tallille syksyllä 2016. Sen menneisyys on hämärän peitossa. Pörri rakastaa ihmisiä ja lämmintä. Toivomme, että harmaa-valkoinen ja hyvin pehmeäluonteinen ja kiltti Pörri ilahduttaa meitä vielä pitkään ja pyydystää monta hiirulaista.


Kaikki sivustoilla esiintyvät kuvat ovat tekijänoikeuksilla suojattuja, ethän kopioi luvatta. Muut kuvat: Miia Lahtinen & Henna Siponen.